REKLAM

2 Kasım 2014 Pazar

Ermeni Asala militanları PKK saflarında

Gülen İsrail yandaşı!

"Paralel yapı çağımızın en büyük fitnesidir. Kâinat imamına kâinat çapında ihanet yakışır." diyen Kadir Mısıroğlu, "Fethullah Gülen, ölen Yahudilere üzüldüğünü söylerken, bu kadar ölen Kürtlere üzüldüğünü söyledi mi?" şeklinde konuştu.

"PARA VE FELSEFE YAHUDİLERİN EN BÜYÜK SİLAHI"
"Yahudiler bütün insanlarla aynı kategoride olduğuna inanmaz. Kendilerini herkesten üstün görürler. Yahudilere göre Âdem ve Nesli kendilerine hizmet için yaratılmıştır." ifadelerini kullanan Mısırlıoğlu, "Yahudilerin eskiden Para ve Felsefe adlı iki silahı vardı. Bankacılığı ve tefeciliği başlatan Yahudilerdir. Malları ve canları için her şey mubahtır onlara." şeklinde sözler sarf etti.

"PKK'YI ERMENİLER KURDU"

"PKK'yı Ermeniler kurdu." şeklinde bir iddia ortaya atan Mısırlıoğlu, "Bilinsin ki bugün Kürtleri öldüren o kişiler Kürt değildir. Asala militanları yerini PKK'ya bıraktı. Bugün binlerce Ermeni Asala militanları PKK saflarındadır." ifadelerini kullandı.
"PKK'NIN ARKASINDA İSRAİL VAR"

"Kürtler bu milletin en dindar insanlarıdır." diyen Mısırlıoğlu, "PKK'nın arkasında İsrail vardır, onun temeline dayanır." sözlerini kullandı."BİZ
ERMENİLERE KARŞI OLSAYDIK..."

Mısırlıoğlu, "Biz Ermenilere karşı olsaydık, söylediklerini Kanuni döneminde yapardık. Bizans bunlara İstanbul'a ayak bastırmıyordu. Ermenilere arşivleri inceleyelim diyoruz ama gelip incelemiyorlar." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

 (Habîbim) o küfreden (Yahûdî) lere de ki: «Yakında mağlûb olacaksınız ve (topdan) cehenneme sürüleceksiniz». O, ne kötü yatakdır! 

قُلْ لِلَّذٖينَ كَفَرُوا سَتُغْلَبُونَ وَتُحْشَرُونَ اِلٰى جَهَنَّمَ وَبِئْسَ الْمِهَادُ  Ali_İmran suresi 12
Yahudilerden öyleleri var ki, (kelimeleri yerlerinden kaydırıp) tahrif ederek onları anlamlarından uzaklaştırırlar. Dillerini eğip bükerek ve dine saldırarak "İşittik, karşı geldik", "İşit, işitmez olası!" "Râ'inâ"  derler. Hâlbuki onlar, "İşittik ve itaat ettik; dinle ve bize bak" deselerdi, bu kendileri için daha hayırlı olurdu. Fakat Allah, küfürleri yüzünden kendilerini lânetlemiştir. Bu yüzden pek az iman ederler.  

مِنَ الَّذٖينَ هَادُوا يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهٖ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا وَاسْمَعْ غَيْرَ مُسْمَعٍ وَرَاعِنَا لَيًّا بِاَلْسِنَتِهِمْ وَطَعْنًا فِى الدّٖينِ وَلَوْ اَنَّهُمْ قَالُوا سَمِعْنَا وَاَطَعْنَا وَاسْمَعْ وَانْظُرْنَا لَكَانَ خَيْرًا لَهُمْ وَاَقْوَمَ وَلٰكِنْ لَعَنَهُمُ اللّٰهُ بِكُفْرِهِمْ فَلَا يُؤْمِنُونَ اِلَّا قَلٖيلًا  Nisa suresi 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.