REKLAM

23 Temmuz 2014 Çarşamba

SAADET PARTİSİ BU KARARI ALDI

--Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Mustafa Kamalak açıkladı. Saadet Partisi, Milli Görüş teşkilatları aday isimlerinin olmadığı beyaz oy pusulasına oy atarak hiç bir adayı desteklemeyeceği kararını verdi..
BAZI YORUMLAR:
--Saadet partisin oyu %1 Milli  Görüşün oyu %30
--Milli Görüş paralel örgüt maşası olmayacaktır..islam düşmanı cehape adayini desteklemeyecektir
--zaten taban gereken cevabı verir .oğuzhan asil türk ekmelettin için masondur dedi erbakan hocanın hoşuna gitmeyen bir karekter ıhsanoğlu
 --bugun chp lıler ekmeleddınede oy atma ama tayyıbede atma dıyorlar kullanma dıyorlar.kullanmadıkları oy ekmeleddıne yarıyacak
--Mustafa Kamalak'a söyleyin milli görüşü sol tarafda degil sag tarafda arasin!
--münafığın da alametleri vardır çoğu alamet her 2 adayı da işaret ediyor . En iyisi demirtaş
--hiçbiri bende aynısnı düşünüyorum
TAM METİN!:
--Kamalak şunları söyledi: "Bizler Milli Görüş'ün ilke ve prensiplerine uygun olmadıkları için, 10 Ağustosta yapılacak oylamada, hiçbir adaya oy vermeyecek ileride yapacakları muhtemel yanlışların sorumluluk ve vebaline ortak olmayacağız.
Eğer seçim ikinci tura kalır, adaylar da icraatlarını Aziz Milletimizin temel değerlerine, ruh köküne göre ayarlayacak olurlarsa o zaman biz de gayet tabii olarak kararımızı tekrar gözden geçiririz.
Aziz Milletimize ve pek değerli mensuplarımıza saygı ile duyururuz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.