REKLAM

21 Temmuz 2014 Pazartesi

HAİN-ŞAHİN KİM? ANLAMAK İÇİN BU YAZI OKUNUR OKUTULUR

ERDOĞAN'IN DİN VE VATAN HAİNLERİNE TERK EDİLMESİ; NAMUS, DİN VE TÜM VARLIĞIMIZIN ( IRAK, SURİYE, FİLİSTİN, AFGANİSTAN..... GİBİ) SİSİ LERİN.. GAYRİ MÜSLİMLERİN KÜFRÜNE ZULMÜNE TESLİM ETMEKTİR... (Dinimi ülkemi sevip koruyorum oy toplamıyorum!)

BURADAN PARANTEZ İÇİNDEKİLERE ACİZANE CEVAP VERİLDİ. 
(Erdoğan’ın değersiz yalnızlığı)
Erdoğan Rabbine kul olup halkın sevgisini kazandığı içinmi yoksa gayri islami çetelere secde etmediği içinmi yalnız oluyor? 
(Erdoğan’a en ağır gelen yalnızlıkların başında şüphesiz eski dostu Obama tarafından yalnız bırakılmış olmak geliyor). Allah, iman edenlerin dostudur. Onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. Kâfirlerin velileri ise tâğûttur. (O da) onları aydınlıktan karanlıklara (sürükleyip) çıkarır. Onlar cehennemliklerdir. Orada ebedî kalırlar. اَللّٰهُ وَلِىُّ الَّذٖينَ اٰمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ اِلَى النُّورِ وَالَّذٖينَ كَفَرُوا اَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ اِلَى الظُّلُمَاتِ اُولٰئِكَ اَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فٖيهَا خَالِدُونَ  Bakara 257
(Ankara Beyaz Saray’dan başkan düzeyinde bir telefon randevusu alabilmek için kendini parçalıyor ama nafile.) Aradaki iletişimi sağlamak için Erdoğan Hükümetinin Allah'dan cc başkasına teslim olmasımı lazım? 
(Washington’da mesainin büyük kısmı Irak’a yoğunlaşmış olmasına rağmen Erdoğan’a telefon ambargosunun sürdürülmesi ‘otoriterliğe kayma’nın faturası.) Erdoğanı ve ülkeyi saptırmak şeytanlığına rağmen İsmail as gibi şeytanlarını taşlaması, Erdoğan'ı Rabbi ve müminler nezdinde yüceltiyor. Otorite Allah'ın cc olmuş gayri islami hainler ÇILDIRIYOR desene.
(Savaşların en büyük kurbanları siviller ve masumlar olur.) Müsüman asla sivile masuma, zarar vermez korur.
(Ukrayna hava sahasının üzerinden geçerken bir füze saldırısıyla düşen Malezya uçağındaki 298 masum can, tüm dünyanın canını acıttı.) İlk haberlere göre MH17'nin yolcuları arasında Avustralya'nın Melburn kentinde yapılacak 20. Uluslararası Aids Derneği Konferansı'na katılmak üzere yola çıkan yaklaşık 100 bilim insanı, basın görevlisi ve aktivist bulunuyordu. Malezya Havayolları'nın kabin görevlisi Sanjid Singh aslında normal olarak başka bir uçuşta görevli olduğu halde, dün Ukrayna üzerinde düşen uçakta çalışan meslektaşlarından biriyle yer değiştirmişti.
Bu çok tuhaf bir rastlantıydı çünkü yine kabin görevlisi olan karısı da Mart ayında Kuala Lumpur-Pekin seferi sırasında 239 yolcu ve mürettebatla kayıplara karışan Malezya Havayolları'nın MH370 uçağında görevli olduğu halde, son anda bir meslektaşıyla yer değiştirerek kurtulmuştu.
( İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırılarda da ölenlerin çoğu siviller.) Kafirlerle birlikte müslüman katledenler ancak lanetlenmiş olanlardır.
    (Öfkenin, nefretin kol gezdiği coğrafyamızda Türkiye’nin bir barış ve huzur adası olacağını ümit ediyorduk. Yakın zamana dek o yönde çok mesafe de kat etmiştik.) Öfke, ihanet, zalim ve işbirlikçilerinin işidir. Müslümanın dik durması Allah'ın cc emridir.
( Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ciddi yolsuzluk iddialarını örtmek için, gözünü boyayamadığı geniş kitleleri hedef alan nefret kampanyalarıyla hayallerimiz söndü.)  Babasının parasını alan içkisiz kumarsız evlat hırsız değildir. Namazdan İslamdan Vatandan, Müslümandan çalıp gayri müslimleri destekliyen hırsızdır.
(Ayaklar altına alınmadık hiçbir demokratik ve insani değerin neredeyse bırakılmadığı bu çirkin iktidar savaşında da en büyük zararı gören masumlar.) İşte, verdikleri sözlerini bozmaları sebebiyledir ki onları lânetledik, kalplerini de kaskatı kıldık. Kelimeleri yerlerinden kaydırarak (tahrif edip) değiştiriyorlar. Akıllarından çıkarmamaları istenen şeylerden önemli bir kısmını da unuttular. (Ey Muhammed!) İçlerinden pek azı hariç, onların daima bir hainliğini görüyorsun. Yine de sen onları affet ve aldırış etme. Çünkü Allah, iyilik yapanları sever فَبِمَا نَقْضِهِمْ مٖيثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِيَةً يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهٖ وَنَسُوا حَظًّا مِمَّا ذُكِّرُوا بِهٖ وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلٰى خَائِنَةٍ مِنْهُمْ اِلَّا قَلٖيلًا مِنْهُمْ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاصْفَحْ اِنَّ اللّٰهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنٖينَ  Maide suresi 13
Hiçbir peygamberin emanete hıyanet etmesi düşünülemez. Kim hıyanet ederse, kıyamet günü, hıyanet ettiği şeyle birlikte gelir. Sonra da hiçbir haksızlığa uğratılmaksızın herkese kazandığının karşılığı tastamam ödenir  وَمَا كَانَ لِنَبِىٍّ اَنْ يَغُلَّ وَمَنْ يَغْلُلْ يَاْتِ بِمَا غَلَّ يَوْمَ الْقِيٰمَةِ ثُمَّ تُوَفّٰى كُلُّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ  Ali_İmran suresi 161

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.