REKLAM

11 Nisan 2014 Cuma

KUTLUSUZ BOĞUM... TUHAFLIK açıkça görülmüyormu?

İktidar Ile Gülen Cemaati ARASINDA Yaşanan gerilim 'çerçevesinde, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın met düzenlediği kutlu Dogum Haftası Etkinlikleri de Ayri Bir importance Kazandı Yıl. Bu çerçevede duzenlenecek etkinliklerin Ankara Arena'daki törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'daki törenlere imkb Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılacak.

Kutlu Dogum Haftası çerçevesinde met Yıl duzenlenecek törenlerin arka planını Anlamak.Charles for met törenlerin geçmişine Bakmak Gerekiyor.

NUR CEMAATİNİN GİRİŞİMİYLE BAŞLATILDI

Vikipedi'de met törenlerle ilgili Haber ve alan Bilgiler özetle soyle:

"Kutlu Dogum Haftası, Nur Cemaati Girişimi Ile Türkiye Diyanet Vakfı Tarafından Gerçekleştirilme 1989 yilinda başlatılan, Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilme da desteklenerek İslam Peygamberi Muhammed bin Abdullah'ın ve Doğum Tarihinin miladi takvime GÖRE 20 Nisan Tarihi oldugu Kabil edilerek, met Tarihin de miladi takvime GÖRE SADECE sabitlenerek Türkiye'de, bir, Kesim Tarafından Gerçekleştirilme Muhammed peygamberin ve Doğum gününün kutlandığı Gündem Ile Muhammed peygamberin anlatılmasının amaçlandığı Bir Etkinlik haftasıdır onun Yıl farkli ettik.

Kutlu Dogum Haftası Etkinlikleri, 1989'da Başladı hicri takvime A.Ş. (Hicret olayı Ile başlayan ay takvimi) Gore, Mevlit Kandili'nin PESI Sıra Düzenlendi. Nato'da 1994 yılından itibaren, Diğer dini günlerin aksine miladi takvime GÖRE kutlanmaya Başladı. Ak Parti iktidarı Ile Birlikte Devlet kurumlarının yayınlanan genelgeler Ile katılımi sağlanarak tanımı i capında DAHA GENIS ÇAPLI Organizasyonlar düzenlenmeye başlandı. Dünyada İslam Peygamberi Muhammed'in doğumu for met Tarihi Kabil met sekilde kutlayan Türkiye'den Baska bir tanımı i YOKTUR ettik eden. "

CUMHURBAŞKANI GÜL KATILACAK

Diyanet İşleri Başkanlığının temasıyla gerçekleştireceği Etkinlikler Toplam, cumartesi Günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de katılacağı Bir programla başlayacak "Hazreti Peygamber, Din samimiyet ettik". Gül'ün cumartesi Günü 20.30 'da met törene katılması planlandı Saat. Ankara Arena spor Salonu'nda, "Salavat Filmi" gösterilecek, sala salavatla Siyer anlatımı yapılacak, Kuran-ı Kerim okunacak ettik.

ERDOĞAN İSTANBUL'DAKİ Programa KATILACAK

Mübarek ve Doğum Haftası dahilinde ve yapılacak Etkinlikler Toplam Pazar Günü İstanbul'daki programla Devam edecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bir program, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Görmez'in Mesajı

Kutlu Dogum Haftası dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilme Konulu Kitap da yayımlandı "Hazreti Peygamber, Din samimiyet ettik". Diyanet İşleri BASKANI Mehmet Görmez'in sunuş yazısıyla yayımlanan kitapta, samimiyet Konusu ele kişi gözaltına alındı. 

"Uzaklarda Bir Yerlerde boynu bükük Bir Halde ihlas BIZI Bekliyor" görüşünü paylaşan Görmez, kitaptaki ifadelerinde şunları Dile dile getirdi:

"Riyadan, böbürden, ikiyüzlülükten uzaklaşıp samimiyetin kapısını ne vakit çalacağız? Kulluk gösterilerinden, gösteriş bağımlılığından, iyilikleri pazarlarda satmaktan İhlas uzaklaşıp, samimiyet gönlünü ne vakit alacagiz? Sahi yolculuğumuz nereye? Bizler Kimin göçmeniyiz? Ayet-i kerimede de Dile getirildiği Gibi Allah ın azabından yalnizca O'nun ihlaslı kulları kurtulacaktır. "ALINTI

YUKARIDA YAZININ TUHAFLIĞINDAN BU SORULAR SORULDU?

TUHAFLIK açıkça görülmüyormu?
NEDEN İSLAM PEYGAMBERİ KENDİ TAKVİMİNE GÖRE DEĞİLDE GAYRİ İSLAMİ BİR ŞEKLE SABİTLENDİ?
İSA'YI as.  ÇARMIĞA GERİP KATLEDENLER İSRAİL OĞULLARI DEĞİLMİYDİ?
İSLAM DİNİ VE PEYGAMBERİNİ BAŞKALAŞTIRAN YİNE AYNI FİTNECİ VE BOZGUNCULAR DEĞİLMİ?
HAFTA TATLİ VE YILBAŞI.. v.b.g.  MÜSLÜMANLARIN DİNİNE NEDEN UYMAZ, NEDEN?
TESETTÜR, EVLENME, AİLE HUKUKU, gibi DAHADA NELER KATLEDİLDİ?
CİHAD İSLAM DÜŞMANLAINDAN KORURKEN NEDEN İSLAM ALEMİ ZULÜMLE KATLEDİLİYOR?
HZ. ALİYİ KATLEDENDEN ALEVİ HZ. İSAYI KATLEDENDEN İSEVİ OLDUĞU GİBİ... İSLAM TAHRİPÇİLERİNDEN MÜSLÜMANLIKMI BEKLENİYOR?

DAHADA BENZER SORULAR CEVAPSIZ İKEN ŞEYTAN VE NEFSİNE TABİ YAŞAYANLARA DESTEK NİYE Kİ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.