REKLAM

24 Mart 2013 Pazar

Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı......


Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.” قُلْ اِنَّ رَبّٖى يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ وَيَقْدِرُ وَلٰكِنَّ اَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

█ şu anda
██ bu yazıyı
███ okuyan
████ gönül
█████ dostuma
██████ şunu
███████ söylemek
████████ istemiştim

♥♥♥♥KALPLER İMANLA
♥♥♥♥GÖNÜLLER HUZURLA DOLSUN
♥♥♥♥SAĞLIK MUTLULUK
♥♥♥♥HEPİMİZİN OLSUN.
♥♥♥♥NE KARDEŞLİK BAĞLARI BOZULSUN,
♥♥♥♥NE DE GERÇEK DOSTLUKLAR UNUTULSUN...
♥♥♥♥HEP BERABER NİCE GÜZEL RAMAZANLARA...
♥♥♥♥DUALARDA BULUŞMAK DİLEKLERİMİZLE
♥♥♥♥HAYIRLI RAMAZANLAR..

 (Kıyamete yakın ilim azalır, cehalet artar), (İlmin azalması âlimlerin azalması ile olur. Cahil din adamları, kendi görüşleri ile fetva vererek fitne çıkarırlar, insanları doğru yoldan sapıtırlar) ve (Her asır, önceki asırdan daha bozuk olur. Böylece kıyamete kadar hep bozulur) buyuruldu. 
Herkes; GÜLÜN, GECENİN ve DOSTUN güzelini ister. Önemli olan gülü DİKENİYLE, geceyi GİZEMİYLE, dostu tüm DERDİYLE sevebilmektir!!


Ey Muhammed, de ki: “Şüphesiz, Rabbim rızkı dilediğine bol verir ve (dilediğine) kısar. Fakat insanların çoğu bilmezler.” 
قُلْ اِنَّ رَبّٖى يَبْسُطُ الرِّزْقَ لِمَنْ يَشَاءُ وَيَقْدِرُ وَلٰكِنَّ اَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ 
Ne mallarınız ne de çocuklarınız, sizi bizim katımıza daha çok yaklaştıran şeylerdir! Ancak iman edip salih amel işleyenler başka. İşte onlar için işlediklerine karşılık kat kat mükâfat vardır. Onlar cennet köşklerinde güven içindedirler. 
وَمَا اَمْوَالُكُمْ وَلَا اَوْلَادُكُمْ بِالَّتٖى تُقَرِّبُكُمْ عِنْدَنَا زُلْفٰى اِلَّا مَنْ اٰمَنَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَاُولٰئِكَ لَهُمْ جَزَاءُ الضِّعْفِ بِمَا عَمِلُوا وَهُمْ فِى الْغُرُفَاتِ اٰمِنُونَ 
SEBE 36-37

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
https://www.facebook.com/VAHDED.HOCA SİTEMİZİ ZİYARET EDİP ÜYE OLURSANIZ ÇALIŞMALARIMIZA DESTEK VERMİŞ OLURSUNUZ ALLAH cc CÜMLE MÜMİNLERDEN RAZI OLSUN.